Vandskade og affugtning

Skulle uheldet være ude efter skybrud, rørbrud, frostsprængninger eller helt andre typer vand- eller fugtskader og har du brug for professionel hjælp til affugtning efter en skade, kan vi hos DVI nemt og effektivt hjælpe med at få afviklet skaden hurtigt. Med vores erfaring kan vi nemt udvælge den korrekte metode til netop din opgave.

Hos DVI har vi stor empati for vores kunder som skulle være havnet i en uheldig situation. Vi gør en dyd ud af, at tage god hånd om vores kunder og altid være til rådighed hvis der skulle opstå tvivl eller være nogle spørgsmål.
Herudover kan vi være behjælpelig med korrespondancen med forsikringsselskabet sådan du nemt og uden bekymringer kan få din hverdag til at fungere igennem forløbet.


Vi tilbyder:

Vandskade – Fugtmåling og affugtning

Akut hjælp til opsugning af vand

Nedpakning og flytning af indbo

Rengøring efter vandskade

Affugtning i forbindelse med vand- og fugtskader

Test for skimmel og andre typer svamp

 


Gode råd til at undgå et hjem med fugt

Undgå at tørre tøj indenfor det er langt bedre at bruge tørretumbleren eller tørre det udenfor, er det ikke muligt er det bedste at tørre den på badeværelset med lukket dør og tændt ventilation.

Luft ofte ud – For at formindske fugtigheden i dit hjem kræver det du lufter ud flere gange om dagen. Vi abefalder som minimum 3 gange hvor man skaber gennemtræk.

Når du bader skal du huske tænde ventilationen og lukke døren for ikke fugten spreder sig til andre rum i dit hjem.


Brug for AKUT hjælp!
Akut vandeskade i Aalborg eller Nordjylland ring på 41 14 79 13