Hvem er Dansk Ventilation- & Industrirengøring?

Virksomheden blev etableret i 2005, af Jens Bøje.

Vore medarbejdere engagerer sig fortroligt i kundens problemstilling, og i tæt samarbejde løser vi opgaver, effektivt og til tiden.

Vi leverer ligeledes, personaliserede 24/7 helhedsløsninger til et bredt segment af kunder i den danske industri.

Vor vigtigste ressource er vore medarbejdere, hvorfor vi konstant arbejder på at dygtiggøre os gennem målrettet, struktureret efteruddannelse, internt og eksternt. Vore specialister kan efter ønske levere komplette dokumentations- samt foto/videorapporter, for at optimere arbejdsprocesser og visualisere evt. fejl, mangler og problemstillinger, Deres virksomhed måtte have.

Effektivitet, kvalitet, miljøoptimering

Effektivitet, kvalitet, miljøoptimering samt. Konkurrencedygtige priser, er det bærende element i vort daglige virke. Vi arbejder med de nyeste innovative miljøvenlige produkter, og har i dag udviklet banebrydende skånsomme rengøringsteknikker, samt f.eks. udskiftet skrappe opløsningsmiddelsprodukter til PUR-industrien, med effektive bioteknologiske vandbaserede enzymsæber. Sikkerhed for vore medarbejdere, kunder og sikkerhed for miljøet er DVI’s DNA.

Download Virksomheden på denne side, eller kontakt os for en uforpligtende samtale og få et tilbud på, hvad vi kan gøre for Deres virksomhed.