Hvem er Dansk Ventilation- & Industrirengøring?

Virksomheden blev etableret i 2005 af Jens Bøje.
Vore medarbejdere engagerer sig fortroligt i kundens problemstilling. I tæt samarbejde løser vi opgaver effektivt og til tiden.
Vi leverer ligeledes, personaliserede 24/7 helhedsløsninger til et bredt segment af kunder i den danske industri.
Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere, hvorfor vi konstant arbejder på at dygtiggøre os gennem målrettet, struktureret efteruddannelse, internt og eksternt. Vores specialister kan efter ønske levere komplette dokumentations- samt foto-/videorapporter, for at optimere arbejdsprocesser og visualisere eventuelle fejl, mangler og problemstillinger, deres virksomhed måtte have.

 

Effektivitet, kvalitet og miljøoptimering

Effektivitet, kvalitet, miljøoptimering samt konkurrencedygtige priser er de bærende elementer i vores daglige virke. Vi arbejder med de nyeste innovative og miljøvenlige produkter, og har i dag udviklet banebrydende skånsomme rengøringsteknikker, samt f.eks. udskiftet skrappe opløsningsmiddelsprodukter til PUR-industrien med effektive bioteknologiske vandbaserede enzymsæber. Sikkerhed for vores medarbejdere, kunder og sikkerhed for miljøet er Dansk Ventilation- & Industrirengøring’s DNA.

Download information om Dansk Ventilation- & Industrirengøring på denne side, eller kontakt os for en uforpligtende samtale og få et tilbud på, hvad vi kan gøre for Deres virksomhed.