Graffitirens

Graffiti er et tilbagevendende problem for mange – og særligt mange nyere graffiti “tags” kan forurette varige skader på en overflade.

Hurtig, men varsom fjernelse af graffiti, forårsager mindst skade på en overflade i form af skyggevirkninger, eller varige skader i overfladens struktur. Afrensningsmetode vælges med hensyn til overfladens materiale og typen af graffitimalingen.

Graffitibeskyttelse er en effektiv forebyggende behandling, som anvendes på særligt udsatte overflader – eller overflader som er særligt porøse og dermed modtagelige for graffitimalingens skadelige virkninger. Med graffitibeskyttelse vil graffitihærværk herefter let kunne fjernes uden efterfølgende skyggevirkninger og gøre det lettere, hvis uheldet er ude igen.

Hos DVI lægger vi stor vægt på tryghed og kvalitet og er altid villige til at indgå i en dialog med vores kunder.

Vi kan hjælpe med graffitirens i store dele af Jylland – bl.a. i de større byer som Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Randers, Århus, Trekantsområdet og andre byer nær motorvejsnettet.

Specialister i graffitirens:
Hos DVI er vi specialister i graffitirens med mange års erfaring. Vi bruger altid det bedste produkt på markedet til fjernelse af graffiti som sikre dig det bedste resultat. Efter afrensning behandler vi altid med antigraffiti som gør det letter at fjerne graffitihærværk igen, hvis man skulle være uheldig en gang til. Vi fjerner graffiti i hele Jylland.

Vi kan fjerne graffiti på alle typer overfalder:
Fjernelse af graffiti på pudsede facader
Graffiti på alle metaloverfalder, betonoverfalder eller trækonstruktioner
Graffitirens af murstensoverfalder
Graffitirens af busser, toge samt. Alle køretøjer
Ring og fortæl om din opgave for at få Danmarks bedste pris på graffitifjernelse.

Graffiti på din facade:
Træt af graffiti på din facade? Vi hjælper dig af med det.
Der findes en masse forskellige typer af graffiti både størrelsen og hvilken type farve der er malet med. Med vores mange års erfaring i branchen har vi set det meste og kan fjerne alle typer af graffiti.
Vores personale er yderst kompetente og benytter kun det rigtige udstyr til fjernelse af dit hærværk.

Download datablad om graffitirens, eller kontakt os for en uforpligtende samtale, og få et tilbud. Ellers kan I også ringe og høre, hvad vi ellers kan gøre for Deres virksomhed.

Telefon og e-mail

Telefon: +45 41 14 79 13
E-mail: info@dvi-ren.dk