Graffitirens

Graffiti er et tilbagevendende problem for mange – og særligt mange nyere graffiti “tags” kan forurette varige skader på en overflade.

Hurtig, men varsom fjernelse af graffiti, forårsager mindst skade på en overflade i form af skyggevirkninger eller varige skader i overfladens struktur. Afrensningsmetode vælges med hensyn til overfladens materiale og typen af graffitimalingen.

Graffitibeskyttelse er en effektiv forebyggende behandling, som anvendes på særligt udsatte overflader – eller overflader som er særligt porøse og dermed modtagelige for graffitimalingens skadelige virkninger. Med graffitibeskyttelse vil graffitihærværk herefter let kunne fjernes uden efterfølgende skyggevirkninger og gøre det lettere, hvis uheldet er ude igen.

Hos Dansk Ventilation- & Industrirengøring lægger vi stor vægt på tryghed og kvalitet, og er altid villige til at gå dialog med vores kunder.

Vi kan hjælpe med graffitirens i store dele af Jylland – blandt andet i de større byer som Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Randers, Aarhus, Trekantsområdet og andre byer nær motorvejsnettet.

Specialister i graffitirens
Hos Dansk Ventilation- & Industrirengøring er vi specialister i graffitirens med mange års erfaring. Vi bruger altid det bedste produkt på markedet til fjernelse af graffiti, som sikrer dig det bedste resultat. Efter afrensning behandler vi altid med antigraffiti, som gør det lettere at fjerne graffitihærværk fremadrettet, hvis man skulle være uheldig en anden gang. Vi fjerner graffiti i hele Jylland.

Vi kan fjerne graffiti på alle typer overflader:

  • Fjernelse af graffiti på pudsede facader.
  • Graffiti på alle metaloverflader, betonoverflader eller trækonstruktioner.
  • Graffitirens af murstensoverflader.
  • Graffitirens af busser, toge og andre køretøjer.

Ring og fortæl om din opgave og få et godt tilbud på graffitifjernelse.

Graffiti på din facade
Træt af graffiti på din facade? Vi hjælper dig af med det.
Der findes en masse forskellige typer af graffiti både hvad angår størrelse og type af farve der er malet med. Med vores mange års erfaring i branchen har vi set det meste og kan fjerne alle typer af graffiti. Vores personale er yderst kompetente og benytter kun det rigtige udstyr til fjernelse af grafittihærværk.

Download datablad om graffitirens, eller kontakt os for en uforpligtende samtale, og få et tilbud.

Telefon og e-mail

Telefon: +45 41 14 79 13
E-mail: info@dvi-ren.dk