Facaderensning

Periodisk afrensning sparer store omkostninger til vedligehold. Vi leverer facaderensning til netop din virksomhed!

Fortvivl ikke over en anløben og trist facade, selv ved tilstedeværelsen af asbestholdigt materiale. Hos Dansk Ventilation- & Industrirengøring er der hjælp at hente.

Både forstøvning, rensning med koldt og hedt vand under højt tryk udføres. Vi anvender selvfølgelig den rette metode til netop din facade bestemt ud dens overflade og indhold. Udstyret, vi anvender til facaderensningen, er moderne special- eller højtryksrensudstyr fra 0-350 bar, der sikrer det bedste og mest skånsomme resultat.

Diffusionsåben efterbehandling:

  • Imprægnering efter kemisk rens er en mulighed, som mange vælger for at beskytte overfladen og lette fremtidig rengøring.

Afrensning af facader og tilhørende bygningsdele:

  • Afrensning af bygningsfacader og -overflader, samt almindelig forskønnelse eller som grundlag for holdbart murer- og malerarbejde.
  • Rensemetoderne omfatter forstøvning, blæserensning, forskellige former for højtryksspuling, vandsivning, og mekaniske/kemiske processer.
  • Vi arbejder i dag med flere forskellige rensemetoder, afhængigt af materialegrundlag samt udfaldskrav.
  • Dansk Ventilation- & Industrirengøring indhenter om nødvendigt tilladelse hos kommunen til f.eks. rensning af asbestholdige overflader.

Hvorfor skal man få lavet en facaderens?
Der er mange gode grunde til, at du netop skal investere i en facaderensning af din bygning, blandt andet giver det en længere levetid samt et godt første håndsindtryk.
Mos, alger og snavs er med til at nedebryde din facade og gøre dens levetid kortere.
Mos og alger nedbryder ligeledes dit tag og fliser, og giver en uheldig grobund for fugt og frostskader.
Vi giver din facade den korrekte behandling efterfulgt af en imprægnering som beskytter mod skidt, alger, mos og snavs

Hvilket overflader, kan man lave en facaderens på?
Vi kan rense alle typer facader. Vi tilbyder facaderens på marmorfacader, murstensfacader, betonfacader, aluminiums- og stålfacader.

Hvor i landet renser I facader?
Vi har afdeling beliggende i Aalborg, Hjørring og Frederikshavn, men vi kører rundt i hele landet.

Download datablad om facaderensning, eller kontakt os for en uforpligtende samtale, og få et tilbud på, hvad vi kan gøre for Deres virksomhed.

 

Telefon og e-mail

Telefon: +45 41 14 79 13
E-mail: info@dvi-ren.dk